Over ons

MangoAndMore begon als een onwaarschijnlijk idee in een tijd in ons leven waarin het het meest onpraktisch leek om het te proberen. Onze familie had een paar zware tijden achter de rug en we hadden moeite om ons te redden. We gingen het avontuur van ons leven aan en MangoAndMore kwam langzaam tot leven. De afgelopen jaren hebben we al onze gecombineerde passie en inspiratie toegepast op onze producten en ons merk, waardoor MangoAndMore een mooi verlengstuk is van onze levensstijl en waarden - en dat is precies wat we willen. Creatief zijn, authentiek zijn, betekenisvolle verbindingen hebben.

Elke macramé wandkleed of plantenhanger die we maken wordt door ons met de hand geknoopt, in ons eigen atelier. Al het drijfhout wordt met de hand gevonden. We hebben geen medewerkers; we zijn een echt familiebedrijf en opereren elk aspect van ons bedrijf direct vanuit ons eigen atelier. Wij zijn gepassioneerd over het creëren en het cureren van uw bohemien accessoires die uw meest dierbare bezit zullen worden.

Bedankt dat u onze familie de kans geeft om onze dromen na te jagen terwijl we met onze handen knopen om mooie en betekenisvolle zaken voor uw huis te produceren. We stellen uw steun zo op prijs en kijken er naar uit om voor u te knutselen!

Robin Hendriks & Pornida Rutnin